Samverkan och sponsring

Uppslagsverket BiBB och BiBB Akademi blir sakta något större och bättre. Vi arbetar med olika sätt för att öka farten.

Sponsring av ORD

Det kan vara intressant för näringslivet att använda BiBB som en av sina kanaler för informativ marknadskommunikation vilken skiljer sig en hel del från direkt "försäljningsreklam". Om till exempel bolaget Ericsson skulle bli sponsor för några ORD om 5G-teknologin kan mycket väl både en expert på Ericsson ha att svar i BiBB om 5G teknologin och dess impact, och en och två professor eller doktorander.

Sponsring - som engångsbelopp eller årligen - av ORD bidrar till utvecklingen av BiBB och att volymen ORD ökar. Hör gärna av dig.

Läs mer om att medverka i BiBB.

Pro bono

Om du eller ert företag är intresserade av att engagera sig i eller stödja BiBB Akademi är ni välkomna att diskutera någon form av samarbete, sponsring eller annat bidrag.

En del företag gör pro bono insatser. En sådan skulle kunna vara hjälp med starten av en smart databas för uppslagsverket BiBB. Det finns flera andra områden som kan vara av intresse. Som erfaren strategirådgivare i ett stort antal företag kanske det finns ömsesidig nytta av en dialog.

Donera till BiBB

Om du uppskattar visionen och vad BiBB presenterar är en donation, även mindre, mycket välkommen. Detta skulle kunna möjliggöra att tjänsten utvecklas fortare.

För överföringar till BiBB, se Kontakt

Sänd gärna ett SMS till 070 576 20 15, eller mejl, om du vill att ditt bidrag ska gå till något speciellt område och om du/ni vill finnas på en publicerad donationslista. Tack på förhand. BiBB drivs via IDstories AB som sedan 1997 är en mobil tjänst med berättelser om kultur och näringsliv och ägs av Johan Schlasberg.

Kontakta oss gärna för frågor, synpunkter och idéer om hur våra tjänster kan förbättras.You know a lot, we may add a little®